Welkom

Welkom bij Jeroen Boor Timmerwerken.
Boor timmerwerken heeft al meer dan
50 jaar van vader op zoon ervaring in het ambachtelijk vervaardigen van diverse soorten timmer- en interieur werkzaamheden.

In onze complete werkplaats met alle benodigde houtbewerkings machines en vakmensen, maken we met liefde voor het vak de meest uiteenlopende timmer en interieur werken.

Of het nu gaat om standaard werk of meer gecompliceerde werken, stuks werk of grotere aantallen, wij zullen er ons 100 % voor in zetten, om het gevraagde werk van de klant te realiseren.

Voor wat betreft timmerwerkzaamheden, vervaardigen we de standaard kozijnen ramen deuren, renovatie of aparte ontwerpen. Welke wij eventueel ook zelf
kunnen plaatsen, voorzien van de nodige grondlaag en evt. ook beglaasd.

Voor wat betreft interieurwerkzaamheden realiseren we de meest eenvoudige kastjes tot de op maat bestelde buro’s/balie’s, ook voor het opnieuw laten beplakken van bestaande balie’s moet U bij Boor timmerwerken zijn.

Graag maken wij voor U een vrijblijvende prijsopgave, voor bedrijven als voor particulier. Wij zullen met U meedenken over materiaal gebruik of detailleringen.

We werken voor:

- Aannemers/onderaannemers
- Productie bedrijven
- Overheidsinstellingen
- Staal constructie bedrijven
- Particulieren